×
Team foto Eijsermans

Zien is ons vak

Eijsermans staat voor hoogwaardige oogzorg en uitstekende klantenservice. Met onze jarenlange ervaring en expertise streven we ernaar om elke klant de best mogelijke oogoplossingen te bieden. Ons team van professionele opticiens en optometristen staat klaar om uw ogen te onderzoeken en u te voorzien van deskundig advies bij het kiezen van brillen, contactlenzen en andere optische producten.

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en een breed assortiment aan monturen en glazen om aan uw individuele behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen. Bij Opticien Eijsermans bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw ooggezondheid en visuele welzijn.

Trots om gevestigd te zijn in Goes. Dankbaar voor de mooie gemeenschap waar we deel van uitmaken.

Routebeschrijving

Meer dan 25 jaar gevestigd in de binnenstad van Goes

Eijsermans is al 25 jaar een gevestigde naam in Goes. Met trots hebben wij gedurende al die jaren hoogwaardige oogzorg en uitstekende service geboden aan onze gewaardeerde klanten. Onze langdurige aanwezigheid in de gemeenschap van Goes heeft ons in staat gesteld om een hechte band op te bouwen met onze klanten en een vertrouwde naam te worden in de regio.

Bij Eijsermans streven we ernaar om de beste optische oplossingen te bieden die passen bij de individuele behoeften en wensen van elke klant. Met ons ervaren team van opticiens en optometristen streven we naar uitmuntendheid in oogzorg en bieden we een breed scala aan diensten, waaronder oogmetingen, brillen, contactlenzen en oogonderzoeken.

Ook bent u verzekerd van zekerheden dankzij onze aansluiting bij de NUVO. Als erkend optiekbedrijf bieden wij veilig aanbetalen, gediplomeerde opticiens en een onafhankelijke geschillencommissie. De NUVO stelt kwaliteitseisen aan haar leden, waaraan Eijsermans volledig voldoet.

Team

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten voor uitstekende oogzorg en klanttevredenheid. Ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en hoogwaardige optische oplossingen.

Portret Maikel van der Ree

M

AI

KE

L

Maikel

Opticien-contactlensspecialist

D

IA

N

Dian

Optometrist

Portret Maikel van der Ree

K

AR

IN

Karin

Opticien

Vacatures

Bij Eijsermans zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste mensen om ons team te versterken. Of je nu een ervaren opticien of optometrist bent, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het leveren van hoogwaardige oogzorg aan onze klanten.

Mail ons